Caramel.litzats

Inici amb un torrat fluix, caramel.litzat de forma artesal,només amb sucre,

deixant una fina capa de sucre transparent, amb separació manual una a una. D'aquesta manera podem degustar el sabor del fruit sec. Producte sense gluten.

 
 

Xoco

Caramel.litzat de forma artesal, només amb sucre, deixant una fina capa de sucre transparent, amb separació manual una a una, d'aquesta manera podem degustar el sabor del fruit sec. Un cop realitzat aquest procés se li realitza una cobertura de xocolata i cacau. Producte sense gluten.

Crus

El fruit sec sense cap elaboració per garantir el 100% de les seves propietats naturals. Producte sense gluten.

 

Deshidratats

Tots els processos de deshidratat han estat realitzats de la manera més natural possible per conservar tot el seu aroma i propietats.

 

Fregits i salats

Amb un bon oli, canvis freqüents del mateix per poder conservar a cada fruit sec el seu aroma i particularitats, així es garanteix el màxim frescor del fruit. Producte sense gluten.

 

Mix

Podem realitzar qualsevol tipus de barreja utilitzant els nostres fruits secs i fruita deshidratada, per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Presentem els nostres productes en bosses al buit per garantir la seva qualitat. Producte sense gluten.

 

Torrats

Torrat de forma artesanal, petites quantitats, conservant el seu aroma i textura, seleccionant el millor fruit de cada collita. Producte sense gluten.

 

Pasta i praliné

Productes seleccionats de les millors collites, per que cada creatiu pugui realitzar les seves millors receptes. Es presenta el producte en cubs d'1 kg o

25 kg.

973 13 06 11

info@les-garrigues.com

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Foment Agrícola de les Garrigues S.A.